Добро пожаловать в клуб Перегон 18!

Шпагатiвка

Віскі

Шпагатівка «Віскі» міцність 41%

Має приємний, насичений, м’який медовий аромат. З мідним блиском на лінзі. На смак помірний, нотки меду, ванілі. Лагідний медовий післясмак тримається доволі довго.

Солодовий дистилят виготовлений із оцукрованої суміші ячмінного, пшеничного, житнього солоду. шляхом подвійної дистиляції на мідному обладнанні (аламбічного типу) та витриманий у дубових діжках об’ємом – 100-50 літрів не менше трьох років.

Не купажований. Діжки використовуються із під червоного вина.

Шпагатівка «Віскі» міцність 41%

Від кума

Горілка «Шпагатівка від кума» міцність40%

Горілка «Шпагатівка від кума» міцність40%

Особлива, має оригінальний смак традиційної української горілки вищої якості.

Прозора і м'яка своїм вишуканим смаком, ця горілка завжди буде нагадувати Вам красу та неповторність минулого. Особливістю горілки є вміст лінійки органічних кислот, які здавна відомі своїми лікувальними властивостями.

Також до складу входить спирт етиловий ректифікований власного виробництва, вода питна підготовлена і глюкоза.


Умови зберігання: при температурі від 5 ° С до + 25 ° С.

Яблучна

Шпагатівка «Яблучна» міцність 44%

Яблучний дистилят, виготовлений із яблучного сидру що отримано з п’яти - семи сортів яблук, які ростуть в Запорізькій області.

Витриманий у дубових діжках, після витримки виноградних спиртів, ємністю 50-100 літрів, не менше трьох років, колір після витримки солом’яний.

Володіє пряним та інтенсивним ароматом, в якому домінують тони яблук. Вирізняється м'яким, солодкуватим смаком, що повторює аромат.

Цей напій відмінно доповнить фруктові десерти чи шоколад, попередньо охолодивши до 18-20 °С.

Шпагатівка «Яблучна» міцність 44%

Виноградна

Шпагатівка «Виноградна» міцність 42%

Шпагатівка «Виноградна» міцність 42%

Тривалий і багатий післясмак наповнений легкими смолянистими відтінками.

Виноградний дистилят виготовлений з місцевого винограду шляхом подвійної дистиляції на мідному обладнанні (аламбічного типу) та витриманий у дубових діжках об’ємом – 100-50 літрів не менше трьох років.

Напій має смак складний, багатогранний, з благородними тонами витримки, акцентами дубу і м’якими нотками шоколаду.

Має темно-бурштиновий колір із золотистими відблисками. У напої елегантний аромат з оксамитовими тонами фруктів і яскраво вираженими квітковими відтінками.

Краще всього подавати коньяк в якості дижестива. В якості супроводу можна запропонувати каву, горіхи або сигару.

Гречана

Шпагатівка «Гречана» міцність 42-43%

Дистилят виготовлений із зерна обсмаженої гречки (крупи).

Має специфічний приємний смак гречаної каші. Гречана крупа осолоджена сумішшю солодів (ячмінний, просяний, гречаний).

Після бродіння піддається подвійній дистиляції, та редукується до 42-43% підготовленою питною водою. Друга дистиляція проводиться на мідному обладнанні.

Після редукції відпочинок не менше двох місяців у скляній або нержавіючий тарі.

На всеукраїнському конкурсі міцних спиртних напоїв «Перегон 18» у м. Київ «Гречана» зайняла перше місце в категорії «Зернові дистиляти які не були у контакті з деревиною».

Шпагатівка «Гречана» міцність 42-43%

Бурбон

Шпагатівка «Бурбон» міцність 41%

Шпагатівка «Бурбон» міцність 41%

Кукурудзяний дистилят оцукрований житнім солодом.

Шляхом подвійної дистиляції на мідному обладнанні (аламбічного типу) та витриманий у нових дубових діжках об’ємом – 100-50 літрів не менше трьох років.

Не купажований. Діжки використовуються тільки нові обпалені з середини по четвертому класу.

Колір темно-золотистий без насичення. Має приємний, насичений, м’який житній аромат. На смак помірний, нотки свіжих сухофруктів, ванілі, житнього солоду.

Лагідний медовий післясмак тримається довго.

Джин

Шпагатівка «Джин» міцність 67%

Кукурудзяний дистилят осолоджений ячмінним солодом, після подвійної дистиляції додається ряд спецій та трав, цедра цитрусових, ялівець.

Після двомісячної мацерації проводиться третя дистиляція та відпочинок у склі один рік.

Смак насичений. Ялівець, цитрусові, бад’ян яскраво виражені, але не різкі. Колір прозорий, при змішуванні та понижені відсотку спирту проявляється опалесценція, яка придає напою благородного вигляду. 

Отриманий напій можна вживати, як у чистому вигляді, так і у коктейлях з додаванням льоду та тоніку.

Шпагатівка «Джин» міцність 67%

Фруктова

Шпагатівка «Фруктова» міцність 41-44%

Шпагатівка «Фруктова» міцність 41-44%

Виготовлена із фруктів - (Алича, абрикос, вишня, слива, яблуко, груша), які ростуть у Запорізькій області.

Фрукти миють, відокремлюють від кісточок і вражених та гнилих включень, подрібнюють. Отримане сусло зброджують та переганяють двічі. Другий перегон відбувається на мідному обладнанні.

Після редукції до питної міцності витримується у склі не менше року (бажано 5 років).Напій після витримки фільтрується.

 Завдяки прямоточній другій дистиляції, напої зберігають смак сировини, з якої вони були виготовлені.

Фруктова Шпагатівка смакує до будь-яких Українських національних кулінарних страв.

Смачного!

Зв'язатися з виробником

Контакти

+380 (67) 630-34-11

+380 (50) 452-90-45

r.drujinin@gmail.com