Добро пожаловать в клуб Перегон 18!

Самогон та горілки домашнього приготування: Технологія приготування самогону
Коментарів: 0
Перегляди: 592

Самогон та горілки домашнього приготування: Технологія приготування самогону

Самогон відомий з незапам'ятних часів, і багато хто вважає, що його виготовлення не вимагає особливих знань. Тим часом самогоноваріння

процес досить складний, якщо, звичайно, ви хочете отримати якісний, приємний на смак та запах міцний напій.

У цій книзі ви знайдете і технологію приготування самогону та горілок у домашніх умовах, і конструкції відповідних апаратів, і велику кількість рецептів, що задовольняють найвибагливіший смак шанувальників нашого національного напою.

ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ САМОГОНУ

Початкова сировина.

Як правило, основним критерієм при виборі сировини є його доступність, тобто мінімізація витрат на його придбання. Тому часто як сировину використовують цукор, але при цьому слід пам'ятати, що цукор не тільки цінний, а й дефіцитний поживний продукт, тоді як залежно від географічного розташування регіону більш доступними можуть бути інші види сировини: крохмаль, різне зерно , цукрові буряки, картопля та ін.

Для порівняння при виборі вихідної сировини наводимо таблицю виходу спирту та горілки із 1 кг різних видів сировини.

Читати далі у PDF